Café Access
Mat, recept och tips både till vardags och fest

Möhippa!

måndag, 10 november 2008 09:41 by Nina

Under helgen som var blev jag inbjuden till min systers bästa väns bröllop. Jag blev faktiskt till och med tillfrågad att vara ansvarig över maten, min systers vän vet vilket intresse jag har i matlagning och behövde helt enkelt hjälp.

Det är bara tacka och ta emot, all erfarenhet är ju bra erfarenhet har jag hört. Om man bara använder den rätt.

Under bröllopet kommer givetvis det finnas en catering firma, bröllopet blir ju ganska litet.

Jag har ansvaret för att se över att allt är färskt, smakar bra och ser bra ut. Utöver catering personalen då givetvis, det är väl lite mer som en extra koll ifall någon missar något. Det är väl alltid så, bröllop ska ju vara perfekt. 

Jag blev ju givetvis medbjuden till möhippan också, det kommer bli en trevlig kväll. Min syster berättade lite om vad som kommas skall, det är inget jag yttrar mig om dock. Man vet ju aldrig om personen ifråga läser det här, då vore det tråkigt att avslöja allt.

Det enda jag kan säga är att kvällen kommer bli full utav skratt, tokiga foton, god mat och en sjuhelsikes bra möhippa helt enkelt. Det ser jag verkligen fram emot.

Jag hittade en lite skoj artikel eller rättare sagt fråga kring möhippe "hysterin", ena kommentaren där angående att låtsas dricka en öl en hel kväll för att slippa bli för rund om fötterna var ju hur bra som helst! Det kanske inte kommer behövas vid själva möhippan, men det är ju ett tips man definitivt kan ta med sig vid andra tillfällen. 

 

Halloween festen blev förresten mindre lyckad.

Catering firman höll inte riktigt de mått vi hade förväntat oss och det var en ganska tunn skara människor som faktiskt dök upp utklädda.

Det blir ingen hallloweenfest nästa år, då får det bli lite matlagning med familj och bara de närmsta vännerna istället.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

april 22. 2018 02:40