Café Access
Mat, recept och tips både till vardags och fest

Porträttfotografi på barnen

torsdag, 20 november 2008 15:44 by Nina

Nu har jag vänt och vridigt på de korten som jag köpte från det företag som har hand om skolfotografierna. Jag är inte nöjd! Inte för att mina barn ser hemska ut på något sätt, men ljuset på bilderna ser jätteknepigt ut.

För min del så är dessa fotografier väldigt viktiga och minnesvärda. Jag sätter nämligen upp alla bilder på mina två små för varje år som går.

Dessa foton drar jag mig för att ens visa för släktingar. Hur kommer det sig? Borde inte de se till att anlita bra fotografer? Det kan väl inte enbart vara för mig som detta är viktigt? De finns ju fler som köper de svindyra porträttfotografierna.

Nej, det är dags att släpa iväg barnen till en riktig fotograf, som kan fota och som kan göra att mina barn ser ut som mina barn på porträttfotografierna.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

april 20. 2018 12:58