Café Access
Mat, recept och tips både till vardags och fest

Kalas med god mat

måndag, 7 juli 2014 09:57 by Nina

I söndags fyllde jag år :) och det måste ju firas..Tyvärr... Men en positiv sak med att bli äldre och "tvingas" ha kalas är att man får en anledning till att äta smörgåstårta. Jag älskar smörgåstårta och allra helst när jag själv inte behövt göra den. Den här gången var det min dotter som fixade smörgåstårtan (något ska man ju ha sina barn till ;P) och för mig var det bara att bestämma vad jag ville ha i och på den...Eller dem, hon gjorde två stycken! Så det blev lite över till och med och det som blev över av smörgåstårtan ska jag NU rusa iväg och äta till lunch. 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   smörgåstårta, tårta
Categories:   Fest | Vardag
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 19. 2018 23:56